Over KBH Vastgoed

Uw partner in duurzaam vastgoed

KBH Vastgoed ontwikkelt, verhuurt en belegt in duurzame hoogwaardige vastgoedprojecten met een uniek karakter. Bij de ontwikkeling van projecten besteden wij veel zorg en aandacht aan kwaliteit. Daarbij is duurzaamheid de rode draad. Wij realiseren vastgoedprojecten altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever en uitvoerende relaties. Volledig op maat naar de wensen van de klant en met een sterke focus op het welbevinden van de eindgebruiker.

De realisatie van vastgoed is een zeer intensief traject. Een traject waarbij wij gaan voor een optimale samenwerking; een partnership met u als opdrachtgever en met onze uitvoerende relaties. Want een partnership gebaseerd op vertrouwen, integriteit en kwaliteit is in onze ogen van essentieel belang. Het zorgt ervoor dat we samen het doel bereiken: een uniek vastgoedproject dat naadloos past bij uw organisatie of uw beleggingsportfolio.

Toegevoegde waarde: voor uw organisatie, uw medewerkers en uw omgeving

Wij geloven dat een nieuw te ontwikkelen pand toegevoegde waarde moet leveren. Aan de omgeving, aan uw organisatie en aan de gebruikers.
Met duurzaamheid als intrinsieke rode draad. Zo ontwikkelen en bouwen wij projecten al sinds de oprichting in 2005 volledig gasloos. Wij willen bijdragen aan de energietransitie in Nederland, om in 2050 een klimaat neutrale samenleving te zijn.
Wij kijken hierbij ook naar de lange termijn potentie van een pand, zowel functioneel als economisch. Zodat u niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst bouwt.

Beleving

Wij realiseren vastgoed met een eigen karakter en unieke architectonische eigenschappen, waarbij beleving centraal staat. Bij de ontwikkeling van uw nieuwe bedrijfspand gaan we uit van het DNA van uw organisatie. Daardoor wordt het vastgoed volledig op maat ontwikkeld en sluit het aan bij uw wensen én activiteiten. Hierbij leggen wij een sterke focus op het welbevinden van uw medewerkers. Wij creëren een prettige inspirerende werkplek voor uw medewerkers, die bijdraagt aan samenwerking en productiviteit. Een werkplek waar uw medewerkers met trots werken.

Investeren in vastgoed

KBH Vastgoed ontwikkelt niet alleen, maar is ook investeerder in duurzaam vastgoed. Daarnaast brengen wij ook investeerders en opdrachtgevers samen. Wilt u zelf investeren in duurzame en kwalitatief hoogwaardige vastgoedprojecten met een structureel gezonde cashflow? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website is gerealiseerd door Webheads.